Söndagen då det var kallt..

Vaknar en kvart innan väckarklockan ringer, går ner och sätter i gång att koka gröt, koka en halvliter varm choklad. Och så kommer mormor ner och säger att det är -24 grader :/ Ingela ringer vi ska inte till Pullinki. Gröten kokar över i micron! Hur lyckades jag?! Ingen ide att gå och lägga sig igen.. Vid tio går jag ut och fotar i ca 12 min innan jag fryser för mkt XD Går in sitter och pratar me mormor :) Ringer mamma hör att Amanda och dom vunnit båda sina matcher. Både mot Övertorneå & Boden. Jag är stolt storasyster ;D Tommy ringer och säger att de kommer på middag, jag ska leta köttfärs i frysen men hittar inte XD Jag är såå bra, och sen ringer pappa och säger "Malin, du kanske måste lyfta på saker" haha, jag hittade köttfärsen :) Sen kom sötungen Axel och Maria & Tommy, umgicks lite med dem och fick lite extra träning Axel springer runt och härjar och sötar sig :) "AAAaaa, sätt fart, gooo, eejdaaa" haha :) Gjort ett kort åt mammas kusin som fyllde 50 år, blev rätt nöjd faktiskt :P I'm sooo good ;D Och nu sitter jag här och skriver, hmf sover på golvet i mickes rum eftersom mormor sover i min säng :) KOmmer nog råka väcka henne imorgon.. Haha,  nåå hon får stå ut med att jag tassar in på morgonen och hämtar mina saker..
 Pusshejs<3

Vardagsprat | | En kommentar |

Lördaag ;)

Haha, idag har vi spelat match mot dundret, det var skoj :) Basket<3 haha, nu börjar det gå bra för mig för en gångs skull, fast jag la inga skott nästan men ändåå :) Dundret är typ inte vana att ha dommare som dömmer fouls, en av tjejerna blev utfoulad redan i början av 2 perioden. Hahah, hon blev typ sur på mig :D det är kul att göra motståndarna irriterade. Många taskmörtar som inte kom och kollade på matchen! Imorgon kl 10!!! :o Ska jag och ingela och kanske hanna till Pullinki :D Det ska bli svinkul, inviga nya slalomutrustningen. Mina slalomskor är jätte skööna, med vit mjuksak där inne:) ÅÅå, jag ska ha med mig varm choklad till backen det är jätte gott när man varit å åkt :) Klockan är bara tio, jag är trött och inget intressant händer JIPPIE! ;S. hmhm, det är jobbigt med killa *hoff* mh, :P
Jag skriver väldigt osammanhängande XD

Kraaam Maaowliin
Vardagsprat | | Kommentera |

Nu har jag också en blogg ;)

När jag sa att jag inte var så bra på att uttrycka känslor sa någon skaffa en blogg då, och nu typ ett halvår efter gör jag det ;D Alla har ju en sååå :)

Hah detta blir ett kort inlägg eftersom jag ska på basketträning, ska bli kul, typ :)

Vardagsprat | | Kommentera |
Upp