Malin+tid

"Tid är ett fundamentalt begrepp i vår tillvaro som är svårt att definiera, och frågan om dess natur är något som har engagerat vetenskapsmän och filosofer i alla tider."


Vill ut och fota och åka skridskor, men jag hinner inte imorgon eftersom det först blir skyltsöndag + jobb i caféet och sen sticker vi till kalix. Ska jag inse att jag prioriterar fel, känns lite tråkigt när ens vänner tycker att man inte har tid med dem. Men det ska jag försöka ändra iaf. Det är svårt men det är ju en prioritetsfråga. Jag hinner antingen inte sitta vid datorn eller så hinner jag inte se tv under veckorna. jag får lixom välja XD. Jag vet inte ens vad jag gör egentligen.. Det låter ju toppen;) -´
Men roligt har jag iaf. Här om dagen låg jag på golvet i min & mickes hall här uppe och garvade för att jag insåg att folk ser roliga underifrån. Och appro på ingenting måste jag byta ut mina skor de är livsfarliga men bildar dock lite skratt när jag ligger i snödrivan hela tiden. Men jag börjar bli lite less på dom eftersom jag får ont i fötterna. Trampar så grymt snett med dom.

På måndag ska jag, ingela & Micke och se twilight, det ska bli skit kul att se hur de tolkar boken. Personerna ser inte riktigt ut som jag tänkt mig. Dock är det tur att det är ett tag sen jag läste första boken, då blir jag inte så besviken. Har läst fjärde boken klart nu i veckan och fatta mycket det händer i sista boken!! :D Önskar mig hela serien på engelska i julklapp så jag kan läsa dem så många gånger jag vill utan att stå på kö på biblioteket några månader.

Prata i telefon är mysigt :) Pratat tre kvällar den här veckan, och så är det ca 3 och en halv timme :)

Mikael den saken vill ha datorn så hinner inte skriva klart mitt inlägg helt.

Så nu ska jag sticka och fika eller nåt. :)

Ps. Världens bästa mormor & morfar är här :) Ds.

Vardagsprat | | En kommentar |

TISDAG.. engagemang

Dagen inleddes med gröt och drömmar. Naturkunskap, hjälp vad jag tycker synd om honom samtidigt som jag inte fattar att han är behörig... Jag+Sanna+Rektorn= POWER PUFF PINGLORNA XD haha inte riktigt men vi har skrivit vårat brev åt politikerna och Bosse rättade och hade åsikter. Samhälls, nu ahr jag avrit med en lektion iaf. Engelskan var kul :) POF, och så var vi borta XD nej, men jag, sara & Linnea satt och snackade och skissade på vår logga *host*. Sprungit runt och funderat vad jag ska prata om imorgon men det blir Om jag kunde drömma. Ska till Skolchefens kontor imorgon kl.8.. Har lust att ställa samma fråga åt honom igen som jag gjorde sist! Jag borde ju faktiskt få svar? '

HAha, min & ingelas bok <3<3 hittade den igår, vi var så elaka och gulliga och gjorde skumma saker. Men vår låt var värd en plats i lilla melodifestivalen, men vi var för fega tror jag.XD

Började tänka på när jag nästan sprang in i ett träd XD (Ursäkta mig för att jag snurrade lite) Har inte hunnit träffa ingela spontant sen dess typ.. Hallå typen kom hem en helg jag inte gör saker xD eller så får jag ta och hoppa på bussen och överraska henne.

Jag tycker om att engagera mig i saker, tycker om att vara "upptagen". Men ibland är det så grymt skönt att bara göra ingenting. Appropå de så hinner jag inte engagera mig i mer saker för tillfället har massa skolsaker att göra som jag inte gjort för att jag inte riktigt orkar, har inte återfått min energi efter en veckas feber ännu. 

Men jag förstår inte människor som typ säger. "Kommunalinformations dagen var ju bra, hur man kan påverka och så men ofta man orkar engagera sig och göra något när det ändå bara bor gamlingar här." Man bah Hello!? det är isf du som har bestämt att det ska vara så i all evighet.

Någongång måste det ljusna, vem ville åka till haparanda och shoppa för några år sen? Inte jag iaf. Och alla dissar Pajala, förrutom under marknaden och nu blir gruvan där så får se om utveckligen går frammåt där också. Vi i Övertorneå kommun borde väl också kunna få ihop något så att det inte framtiden ser så mörk ut. Vi ungdomar borde kunna ge kraft, men då är frågan vad man ska göra. Har någon några idéer hakar jag på:) Fast pensionärernas paradis? hmm.... 


NU ska jag käka lite innan jag ska överväga om jag ska läsa eller kolla desperate housewifes (de e ju så dåligt men ändå lite mys å kolla tv)


LINUS DIN SKIVA FUNKAR INTE!
Vardagsprat | | 3 kommentarer |

Torsdag.

Då sitter jag här.

Sen i måndags har jag klarat av 6 filmer (tre av dem med Julia Roberts som huvudroll),
 hela första säsongen av Grey's Anathomy och en halvsäsong Sex and the City.


Börjat läsa min "Breaking Dawn", den är tung att hålla i. *Suck* även börjat lite med "About a boy". Men har verkligen inte orkat läsa..

Hur mår jag? Nå det är första dagen febern är 38 och mindre. Men jag är så grymt förkyld, näsan rinner i´ett och den är RÖD. Känner mig som värsta miljö förstöraren när jag tittar på mina 53 använda toarullar.

Ska ta och leta reda på min kamerasladd så ska ni få se hur det ser ut i min "walkincloset" om man nu kan kalla den det XD Men jag har inte orkat börja packa upp mina kläder (som för tillfället bor i sopsäckar i vår andra garderob.) Sen ska alla saker som varit där rensat men ingen har inte riktigt haft ork (förkyldafamiljen) eller tid.

Och det bör kommas ihåg att jag hade 39-40 graders feber när jag skrev förra inlägget XD

Hoppas ni inte gjort något i skolan, för det är jobbigt att ta igen efter en hel vecka sen.

Puss & Kram // Malin


Det handlar om att våga, livet handlar inte om att ha kontroll eller bestämma vad som händer.

Vardagsprat | | Kommentera |
Upp