Nystart/Vem är Tornedarling?

Okej, här kommer vad som förhoppningsvis är nystart av denna blogg..
Om det är det på riktigt får framtiden utvisa... OH MY! ;D



Vem är det då som skriver blogg? :O

Tornedarling är en liten tornedarling som skriver om sitt vardagliga liv och tankar som hon har för stunden. Hon pluggar på Gränsälvsgymnasiet i Övertorneå som ligger två och en halv mil från hennes hemort Juoksengi. En liten by mitt på polcirkeln :) För tillfället pågår sommarlov i tornedalen, så myggbett som kliar och soliga nätter är vardagsmat :)

Annars är det fota, sitta vid datorn, umgås med vänner och familjen tar största delen av hennes tid. Men av någon konstig anledning klagar hon ofta på tidsbrist. Detta kan bero på att hon inte har lärt sig att prioritera och är dålig på att säga nej i vissa tillfällen.

Tornedarling är envis, men är ändå en typiskt mellanbarn och kan medla och ge med sig. En tornedarling med stora drömmar, men som inte är helt utklurade ännu. Kraven på sig själv är ganska höga pga. drömmarna men till att börja med vill hon se hela världen. Oftast försöker hon ha en positiv inställning, vissa dagar är allt toppen och andra dagar är det sämre. Helt i sin ordning vill säga.

| |
Upp