April 14, 2012

Regn och snö? Vad är detta, och framför allt var är den här härliga varma våren? Det är i och för sig bara april men hemma under påsk var det ju superväder..  Även om inte vädret levererar, så levererar Uppsala i annat :)

Gårdagen spenderades i boländerna med Maria och Lukas, främst på IKEA för att införskaffa möbler till mitt korridorsrum men även lite rullande med Lukas longboard på City gross. I väntan på att bilen med möblerna skulle komma, hämtades ett sängbord på longboard från myrorna och det togs en powernapp. Kartonger med möbler + säng konkades upp till våning fyra och sedan var det bara att sätta igång. Men nu står det en säng, skrivbord, stol, sängbord och klädställning i mitt rum på Rackarberget. Traskade över gården till Maria och Lukas som nu kommer bli mina grannar, återlämnade verktyg fick soppa och vin. Tröttheten efter allt shoppande var bortblåst och jag begav mig till Axel för förfest, sedan Värmlands med honom, Leo, Lorenzo och Andreas och när de stängde gick vi vidare till GH. Kvällen avslutades med att jag dök upp med kebab. 

Nu ska jag snart dra med mig en resväska med kläder och traska mot Rackarberget. Flyttandet är igång, lite smått i alla fall. :)
Vardagsprat | | Kommentera |

Lite påskbilder.


| | En kommentar |

April 12, 2012

Hittade ett citat som verkligen stämmer. För det är ju så, den som blir glad för lite har mycket att vara glad för. Idag njuter jag av att kliva upp när jag vill, dricka en kopp kaffe, hänga upp gardiner, laga mat, prata i telefon med Sara, Micke och familjen :)

“For most of life, nothing wonderful happens. If you don’t enjoy getting up and working and finishing your work and sitting down to a meal with family or friends, then the chances are that you’re not going to be very happy. If someone bases his happiness or unhappiness on major events like a great new job, huge amounts of money, a flawlessly happy marriage or a trip to Paris, that person isn’t going to be happy much of the time. If, on the other hand, happiness depends on a good breakfast, flowers in the yard, a drink or a nap, then we are more likely to live with quite a bit of happiness.”

 

Hittat på http://viktorbijlenga.se/blogg/ som hade hittat det hos Megan Fischer som citerade Andy Rooney. Bra och vettiga saker sprids, tydligen! ;)

 

Vardagsprat | | Kommentera |
Upp