I bild..

I bild syns kvällsmys, som suddar bort tentaångest och stress. I bild syns mina nya ljusstakar som jag fick i helgen av Mikael, fick ett presentkort i julklapp och nu fick jag dem när vi var i Stockholm och övernattade hos honom. Så nöjd! :D I bild syns även mina fina rosor som jag fick av Axel dagen innan alla hjärtans-dag och semlorna som vi bakat. Det som inte syns i bild är karln som är en förutsättning för att det ska bli mysigt, men han var där, så det blev mysigt.
Vardagsprat | | Kommentera |

Från mitt fotouppdrag på #projekt26

Så var det dags att fira Helens 26 års dag, denna fantastiska människa, hade med hjälp av några vänner ordnat en strålande födelsedagsfest #projekt26 for the win!
Det var ett fint dukat långbord och god italiensk-inspirerad mat. :D
Många av oss hade fått uppdrag under kvällen, jag skulle föreviga med kameran och Nicola skulle se till att glasen inte var tomma. Här slår vi två flugor i en smäll.
Efter vi suttit och ätit middag dukades borden (och bänkarna) bort och voilà - dansgolv!
Heliumballongerna fick sig en svängom på dansgolvet.
Efter att Helen fått en specialskriven sång av Andrea & co var det dags för födelsedagstårtan!
Finaste finaste Helen och finaste finaste Axel! 
 
Om en vecka flyttar denna underbara kvinna till ett annat land, det känns jobbigt och tråkigt. Men på förhand vill jag tacka tekniken och internet, så jag kan hålla mig uppdaterad och uppdatera henne om vad som händer hos mig. Jag tröstar mig med "Helen kommer till Valborg (och min födelsedag)". Och det är tur annars vet jag inte vad. Det här är inte ett avslut, detta är början på en lång och fin vänskap! 
Vardagsprat | | En kommentar |

Washington DC del 3

So many museums... so little time! Verkligen sant men vi hann med några Newseum, International SPY museum, Air and Space museum, National Arcives och en lunch på Native-american. VI besökte även Pentagon, men därifrån finns inte en enda bild på grund av det massiva fotoförbudet.
Jag med lite rymdskepp.
En kväll åt vi på en väldigt god (och eftertraktad) grekisk restaurang.
Georgetown
Du vet att du tagit för lång tid på dig när du hittar din resekamrat såhär.
Och all god mat vi ätit. Här är bilder på delar av sista kvällens tapas.
Fick B&J som efterrätt på planet hem, mums!
 
Tack Linus för att du ville ha med mig på den här resan, det var en väldigt rolig och mysig resa och vi har ju hunnit se och uppleva en hel del. Trots våra tidiga pensionärskvällar! ;) 
 
 
Vardagsprat | | Kommentera |
Upp