bloggeri bloggera

Kommit fram till att det är grymt skönt att träna, man känner sig nöjd & svettig efteråt :) Att man får lite ömma muskler får man ju ta och räkna med. Ni läser såklart YGWs nya kassörs blogg, ska dock inte göra så himla mkt, typ hämta ut pengar när det behövs och se till att det inte försvinner pengar. Ska få hjälp med den ekonomiskaredovisningen jag ska göra om ca 1 år XD. Det är skit skoj att vara med i kören, men är typ inte alls säker på min stämma i fix you.. jag fattar lixom inte. Men i anywere is paradise har jag lite koll iaf ;) haha. Det var grymt skoj på musiken i fredags, eller ja alla såg så grymt skojjiga ut med sina flaskor. Kul när man inte får ljud i dem heller XDDen här veckan har vi spelat mkt yatzy, vet inte ens om det är speciellt kul.. men tidsfördriv :)

Tänk om vi skulle sitta i en glasskål och så är det massa filurer runt omkring oss som skrattar åt allt vi gör. Grymt.

 

     
  


Varit i pajala i helgen  och jag har världens sötaste unge till kusin och jag tycker om att fota honom. Och jag vill bara tala om att jag älskar min mormor & morfar<3 de är väldens bästa!

Sen på lördag kom Ingela & Julia hit och drack lite te och satt och snackade, myspys<3. Men jag dissar inte han. Och sen stack vi till Övertorneå, det var ju Ötå cruising. Blev insläppta på området utanför lövbiten ;) hahah dock bara för att fota när Tommys band spelade. Sen promenerade vi fram och tillbaka i kylan, det var typ 2 grader ute! Det var kallt fast jag hade MYCKET kläder på mig. Sen åkte vi bil och sen satte vi oss i tommys bil och kikade på bilar. En lyckad kväll :) Idag har jag varit med lillsyrran och kollat kung fu pandan :)

  
Ute på gården faller löven och snart blir det dags att kratta!! <3 Och fota världens sötaste Ingela :) Fast nu till helgen planeras det att fara till luleå, måste ju se lilltrollets lägenhet och så ska vi typ på bio :) Fick ju två gratis biobiljetter på LK :) Man måste ju utnyttja att man är nykter ! ;)

Nå nin, nu orkar jag inte, vi hörs
citat;

Vardagsprat | | Kommentera |

"you get what you're given, it's all how you use it"

"you get what you're given, it's all how you use it" Tack för citatet Deniz, det behövdes.. det kom rätt fast du inte hade nån aning då.. men nu vet du :) Men om man gjort fel då? Om man sårat någon? Om man tog fel väg? Om man helt enkelt sket i något/någon? Fast allt som händer har en mening säger de, så det är bara att hoppas att det är sant :)

Annars skulle jag behöva minst några liter inspiration, någon som har nått lager´som jag kan sno ifrån?

Varit med sötjulia idag, förlåt att jag inte var på humör för fotografering idag.. 
Men du var sötast! :D har kännt mig lite sliten XP

haahaha, blev på glatthumör när jag läste mejl till drottningen :)

Låttext får avsluta
When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Vardagsprat | | En kommentar |

Gymnasiet startat

Jaha, då har man börjat gymnasiet då^. Helt okej hitills iaf vi har haft rätt chilla dagar men vi har ändå jobbat!
I naturkunskapen är vi redan klara med ett kapitel?! Och sen har vi redan haft läxor :O
Hahha, men musiken idag var skitbra :) Eller det var skoj iaf :) Jag flummade som vanligt men det var skoj :* Och jag har börjat spela tvättbräda..

None
Telefonen ringer, hoppar in i saaben, kör till dr.bergdalh, öppnar bilen i en grå toyota, tar ut en påse, hoppar tillbaka in i saaben, åker hem XD HAhahaha, mina kläder har kommit!! :D Allt typ passade och var skitniiicee :) Jag har varit duktig och tränat engelska idag, skrivit med Deniznur.. hon älskar regn och tyckte vi hade härligt väder, märks att hon inte är här XD Och nu ska jag bara ta mig i kragen och mejla till micha, mateuz & paulina och sen måste jag städa mitt rum oxå.. eller typ plocka upp alla tusen saker som ligger på golvet men det är städning.

Nu har jag typ varken fantasi eller något vettigt att skriva så vi hörs =)

Vardagsprat | | En kommentar |
Upp