28 juli, fin kväll med mycket fundering

Det kommer nog bli nåt av dig också Malin. (trots "DON'T FAIL" stämpeln)

I mitt huvud kretsar redan funderingarna: VAD SKA JAG GÖRA NÄSTA ÅR?
Bestämt att jag ska ta ett gap-year, jag skulle jätte gärna åka utomlands, antingen som volontär, plugga engelska eller jobba. Det är väl nåt sånt, men det finns ju extremt mycket att välja mellan och vad är bäst? Vad kommer jag trivas med bäst? Vill jag vara utomlands ett helt år? Några veckor? Är det CSN berättigade utbildningar? Kommer jag lära mig, se det jag vill? Har jag för höga förväntningar på olika saker? Vad ska jag göra sen då? Vad vill jag bli?

Nej nu ska jag andas. *djup inandning*

Kolla vilket fint ljus det var ute denna sommarkväll :)
Åt ena hållet..


Och åt andra hållet...  Jag hade ingen att fota så Nalle fick följa med ut, han var dock en orörlig modell och satt mest vid trädet och iaktog mig. (klicka på bilden så blir den Stooor)


, Vardagsprat | | En kommentar |

28 juli, så fel det kan gå.. "i-landsproblem"


Idag skulle jag ha fått min nya telefon, en sån här Sony Ericson X10 mini pro, men icke. De hade sålt min, trots att pappa paxat en vid denna leverans. Det var lite trist, hade blivit  något missförstånd när den som varit på semester hade kommit tillbaka och den pappa pratat  med 2 gånger till och med gått på semester. Nå nästa leverans kommer 3 augusti, då kan de ju iaf inte glömma mig!

Tur att min telefon är i funktion :) Du och jag föralltid W810i <3

Våran skrivare verkar utåt sett gett upp, eller så var den bara lite trött. Efter massa försök och slöseri med photopapper får jag veta att bilden jag försöker skriva ut, utan en lila rand rakt i mitt ansikte redan är utskriven. Nå nin, då var det klart iaf. Nu behöver vi bara skriva ut 20 framsidor i färg och det får jag göra hos mormor och morfar. I förhoppningen om att de ska ha färg i sin skrivare. Annars kanske det finns att köpa någonstans i Pajala, fanns ju tydligen INTE i Övertorneå. De var slut. Pappa och jag kom i alla fall hem med en pizza, de var inte slut, tack och lov!

Väldigt medveten om vilka i-landsproblem detta är och är tacksam över mycket trots mina små 
(läs: stora) bekymmer idag ;)

Vardagsprat | | Kommentera |

28 juli, BILDBOMB.

Trots denna bildbomb är inte allt skoj och fint från köpenhamn representerat!
Här får ni se lite saker vi tittat på :)| | Kommentera |
Upp